gat - germany automotive technology

LPG MOTOROKLPG benzin üzemanyagrendszer tisztító benzin adalékLPG Petrol System Cleaner. LPG benzin üzemanyagrendszer tisztító benzin adalék (62038)

Nagyteljesítményű termék az LPG gázzal is  működő motorok benzin rendszeréhez. Eltávolítja a működés közben az égéstérben keletkező lerakódásokat. Nagy hatékonyságú kenőanyagot tartalmaz, védi a szelepeket a kopásokkal, beverődéssel és szennyeződésekkel szemben. Növeli a működés megbízhatóságát. Benzin LPG motorokhoz használható.
Használata: A benzin tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) legfeljebb 60 l benzinhez adható.
LPG gázrendszer védő és karbantartó LPG gáz adalékLPG System Clean & Protect. LPG gázrendszer védő és karbantartó LPG gáz adalék (62040)

Védi a teljes gázrendszert a korróziótól. Optimális védelmet nyújt szelep beverődéssel szemben. Elnyeli a káros nedvességet, hosszú ideig védi a szelepeket és szelepfészkeket. Optimalizálja az üzemanyag fogyasztást, csökkenti az emissziót. Növeli a motor élettartamát. Benzin LPG motorokhoz használható.
Használata: Az LPG gáztartályba kell önteni. Egy flakon (120ml) 50 l folyékony gázhoz adható.
LPG szelepvédő  folyadék adagolótartályhozLPG Valve Protect. LPG szelepvédő  folyadék adagolótartályhoz (62039)

Hatékony védelmet nyújt szelep beverődéssel szemben, állandó kenést biztosít. Tisztítja az égésteret. Növeli a motor élettartamát. Benzin LPG motorokhoz használható.
Használata: Az LPG gáz rendszer adagolótartályába kell önteni. Adagolása: 50m l szelepvédő 50l folyékony gázhoz adható. A flakon 1l űrtartalmú.